Η Εταιρία

Αποστολίδης Α. Βασίλειος
Δικηγορικό Γραφείο

Protecting the Law

Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες ύψιστης ποιότητας, παρέχοντας στους πελάτες μας ολοκληρωμένες και πολύπλευρες συμβουλές, οι οποίες και θα επιφέρουν το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Οι υπηρεσίες μας

Ξενοδοχεία / Τουρισμός

Αγορά πώληση ξενοδοχείων
Μίσθωση ξενοδοχείων
Management διαχείριση
Τραπεζικό δάνειο ξενοδοχείων

Μάθετε περισσότερα

Ακίνητη Περιουσία

Αγορά ή πώληση ακινήτων
Διαχείριση ακινήτων
Φορολογικά θέματα
Συμβάσεις μίσθωσης

Μάθετε περισσότερα

Αθλητικό Δίκαιο

Εκπροσώπηση ενώπιον των αρμοδίων δικαιοδοτικών οργάνων
Εκπροσώπηση σε διαφορές μεταξύ αθλητών, σωματείων και προπονητών

Μάθετε περισσότερα

Εμπορικό Δίκαιο στο Dubai

Στο γραφείο μας στο Ντουμπάι, ειδικευόμαστε σε συμβουλευτικές και νομικές υπηρεσίες, στα λογιστικά και στην ίδρυση νεών εταιριών.

Μάθετε περισσότερα

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Οι πελάτες επιλέγουν την Εταιρία μας για την ιδιαιτέρως εξατομικευμένη προσέγγιση που προσφέρουμε σε όλα τα νομικά ζητήματα. Διαθέτουμε την απαιτούμενη εμπειρία έτσι ώστε να εξασφαλίζουμε θετική έκβαση ακόμη και στα πιο περίπλοκα και δυσεπίλυτα προβλήματα.

Συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους λογιστές, κτηματομεσίτες, εκπαιδευτές, θεραπευτές και άλλους ειδικούς προκειμένου να βοηθήσουν τους πελάτες μας να επιτύχουν τους στόχους τους. Έχουμε αποκτήσει επάξια τη φήμη των δυναμικών δικηγόρων που μάχονται για τα συμφέροντα των πελατών τους είτε μέσω τόσο μέσω διαμεσολάβησης ή διαπραγμάτευσης όσο και μέσω της δικαστικής οδού.

Σε αντίθεση με τις πολυπρόσωπες εταιρίες, ο κύριος Αποστολίδης είναι ένας δικηγόρος που ασχολείται προσωπικά και ενδελεχώς με κάθε μεμονωμένη υπόθεση που αναλαμβάνει και ως εκ τούτου εγγυάται ότι θα είναι ο προσωπικός σας «μονομάχος» και εκπρόσωπος σε όλες τις διαμάχες σας!